Wie is Kim?

Mijn naam is Kim, ik ben 32 jaar oud en woon in Rotterdam. In 2011 heb ik een nieuwe hobby ontwikkeld, die al snel uitgroeide tot een ware passie…taarten maken en decoreren! Tegenwoordig gaat bijna al mijn vrije tijd zitten in het bedenken en maken van de meest uiteenlopende taarten en cupcakes. Resultaten van mijn creaties zijn te zien op deze site of te volgen via Facebook en Twitter.
Heb je binnenkort een mooie taart of leuke cupcakes nodig voor een bijzondere gelegenheid? De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan contact met mij opnemen door een e-mail te sturen naar info@taartenvankim.nl en dan kunnen we samen de wensen en mogelijkheden bespreken.
Veel plezier op mijn site!

Kim

4 reacties op "Wie is Kim?"

 1. Wendy zegt:

  Wie is Kim?? Mijn zus die zeer gepassioneerd de overheerlijkste taarten voor u maakt! Ze is kieskeurig en perfectionistisch dus wees gerust dat de opdracht bij haar in goede handen is!
  Daarnaast smaken ze heerlijk dus ik zeg: Doen!! Bestellen die taart!!

 2. Ruud en Vivian zegt:

  Taarten zien er heerlijk uit. Zullen ook wel lekker smaken. Mensen als jullie een taart van Kim willen, dan zeg ik doen. Kim is een zeer enthousiaste en nauwkeurig persoon. Als ze ergens voor gaat. Dan doet ze dat met passie. Kim veel succes

  Gr. Ruud en Vivian

 3. Susanne zegt:

  Bent u Kim van Veel en Hekmeijer?

 4. jop kardinaal zegt:

  Bent u Kim van velen hekmeijer

Wil je reageren? Dat kan!